Over

over

IMG_20141221_203634Dat ben ik. Ik heet Lara en ben 21 jaar oud. Ik kom uit Brabant en ik ben een student. Ik studeer Communication & Multimedia Design. Dit klinkt erg moeilijk en Engels maar het is gewoon een Nederlandse opleiding. Geen idee waarom ze dit een Engelse naam gegeven hebben maar goed. Ik zit nu in het vierde jaar wat betekent dat ik, als alles goed gaat, in 2016 zal afstuderen. Als ik geen studievertraging op loop dan tenminste, maar laten we daar maar niet van uit gaan.

Naast studeren heb ik natuurlijk ook een aantal hobby’s. Ik dans al zo’n tien jaar jazz. Officieel is het jazz-ballet trouwens. Dit doe ik niet op jazz muziek, wat veel mensen wel denken als ik dit vertel, maar gewoon op hedendaagse muziek. Ook is het geen ballet. Ik zie het zelf als een weg tussen ballet en streetdance in met af en toe een tikkeltje modern. Maar goed, genoeg over dansen. Hiernaast luister ik ook heel graag naar muziek. Ik heb eigenlijk altijd mijn iPod wel bij en als ik thuis ben, staat er altijd wel muziek op. Dan maakt het niet uit wat ik aan het doen ben. Soms is dit de radio maar meestal iTunes omdat ik echt een hekel heb aan de reclames op Spotify. Ook lees ik af en toe een goed boek of ben ik creatief bezig. Ik houd ook ontzettend van het maken van lijstjes. Mijn moeder noemt dan ook wel eens Lara Lijstje afgeleid van de boeken over Lena Lijstje van Francine Oomen die ik vroeger altijd las. Volgens mij liggen ze nog ergens in een doos op zolder trouwens. Ik heb dan inmiddels ook al drie Listography boeken. Ook heb een to do app op mijn laptop die synchroniseert met een app op mijn telefoon. Super handig en ik gebruik het echt super vaak. Lijstjes, lijstjes, overal lijstjes.

Misschien vraag je je af waarom ik deze blog begonnen ben.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om korte verhaaltjes of stukjes tekst te schrijven. Zo houd ik inmiddels ook al zeven jaar een dagboek bij. Ik weet niet meer precies wanneer ik andere blogs begon te volgen. Waarschijnlijk was dit in een periode dat ik eigenlijk heel veel voor school moest doen. Dan wil ik nog wel eens afdwalen. In ieder geval, ik begon dus andere blogs te volgen en dacht: ‘Waarom begin ik er zelf niet eentje?’ Dan kan ik over dingen schrijven die ik interessant vind.

Waar schrijf je dan precies over?

Toen ik aan deze blog begon, vroeg ik mezelf ook af waar ik dan precies over wilde gaan schrijven. Ik wilde geen vast thema zoals beauty, fashion of lifestyle. Eigenlijk omdat ik graag over van alles wil vertellen. Ik weet dan ook niet echt in welke categorie ik mijn blog moet plaatsen. Op mijn blog vind je artikelen over koken, bakken, tv-series en films. Maar ook persoonlijke artikelen. Daarnaast vind ik het ook leuk om terug te kijken op bepaalde dingen tijdens een Throwback Thursday.

Lijkt het je leuk om mijn blog te volgen, mag je me natuurlijk volgen op bloglovin’.

Mocht je nog vragen hebben over wat dan ook, mag je die natuurlijk altijd stellen!

Advertenties

Laat je horen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s